Af Ban Shiwalia, stud.psych. og Anna Fabricius, stud.psych.
December 2022
Af Olivia Østergaard-Clausen, stud.psych.
December, 2022
En refleksion over Sylvia Plaths værker som et stærkt hjælpemiddel i forståelsen af depression.
Af Iben Berndt, stud.psych.
December, 2022
Digtet “på tid” fusionerer sangtitler med egne ord og er måske et skridt nærmere alt det, vi alligevel ikke kan gøre op i tid.
Read MoreAf Gustav Egede Kristensen, stud.psych.
December, 2022
En refleksion om Biggies Ready to Die
Read MoreAf Amalie Bøg Rasmussen, stud.psych.
December, 2022
Interview med psykolog, par- og seksualterapeut Karina Kehlet Lins
Read MoreAf Marie-Louise Olsen, stud.psych.
December 2022
Et essay, der handler om menneskets tendens til den retroperspektive romantisering af fortiden; nostalgien, og tidens repetitive cyklus af med- og modsvar, samt det at tage det gode med det forpestede in mente, når man tager fortiden til sig.
Read MoreAf Iben Berndt, stud.psych
December 2022
Har du nogensinde ønsket, noget ville blive populært? At noget kom op i tiden, som ikke allerede var det?
Iben Berndt har funderet lidt over, hvad hun ville ønske, der var oppe i tiden. I et overskueligt 9.punktsformat tages du igennem både hverdagspauser og tvangsuddannelse af ledere.
Read MoreAf Studievejledningen
Oktober 2022
Af Camilla Fjeldberg Jensen, stud.psych., Gustav Egede Kristensen, stud.psych. og Rasmus Aasager Bendix Hansen, stud.psych.
Oktober 2022
Velkommen til alle jer nye psykologistuderende! I denne artikel vil vi, tre tutorer, bidrage med public service om årets introforløb, så også jer, der ikke er nye, kan følge med i, hvad der rører sig for de helt nye psykologistuderende.
Read MoreAf Ditte Marie Thiemer Hilbert, stud.psych.
Oktober 2022
Depression cooking refererer til den type madlavning som blev til under den store depression i 1930’erne, hvor mange var arbejdsløse, og de fleste var fattige. Det er madlavning, som bruger få ingredienser, når de er i sæson og derfor billige. Hvor dyre fødevarer erstattes af andre billigere alternativer. Ret genialt når man er på SU og der er inflation.
Read MoreAf Zacharias Dyrborg, stud.psych.
Oktober 2022
Indput undersøger sig selv! Hvem har interesse i et venstredrejet medie på psykologi? Og er det dumt at være kritisk overfor dem, der yder støtte til foreningen?
Read MoreAf Sofie Harboe, stud.psych.
Oktober 2022
Af Nakisa Sobhdam, informationsspecialist på Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek
Oktober 2022
Læs om, hvad biblioteket på CSS kan tilbyde
Read MoreAf Sørine M. Gadegaard, stud.psych. og Anna Fabricius, stud.psych
Oktober 2022
Sommerens varme sol viger for efterårets klare lys, og et nyt semester er gået i gang. Velkommen til dig, der er helt ny studerende på psykologi og velkommen til dig, der har slået dine folder på uddannelsen et stykke tid. Her på de næste to sider kan du høre mere om, hvad dit lokale fagråd Psykrådet og Studienævnet har beskæftiget sig med sidste semester og kommer til at arbejde med i det kommende semester
Read MoreAf Sebastian Tobias Renstrøm, cand.psych., Andrea Joe Svennevig Hyldig, cand.psych. og Rie Kristensen, cand.psych.
Oktober 2022
Af Katrine Vedsø Jakobsen, stud.psych.
Oktober, 2022
Her er fem forslag og idéer til (især alle de nye) studerende, der vedrører især, hvordan man kan prøve at modarbejde præstationspresset og angsten for ikke at være god nok.
Read MoreAf Ditte Marie Thiemer Hilbert, stud.psych.
Oktober, 2022
Mangler du en læsesal, som kan peppe selv den mindst læselystne dag op? Så læs Indputs anmeldelse af de tre smukkeste læsesale i København.
Read MoreAf Regitze Langager Christensen, stud.psych. og Sandra la Cour, stud.psych
Oktober 2022
Til den årlige foreningsbazar mødte vi de nye studerende med noget så sexet som en vaskeægte voxpop. Vi spurgte dem ind til deres tanker om den typiske psykologistuderende på KU og bad dem om at sætte 3 ord på en post-it.
Read MoreAf Amalie Bøg Rasmussen, stud.psych.
Oktober, 2022
Har du oplevet hjertesorg? Du er ikke alene. Indput rapporterer fra ’112 for knuste hjerter’, live fra Absalon
Read More